Gymfed

Wie we zijn

De ‘Gymnastiekfederatie Vlaanderen’ is de inspirerende schakel binnen de brede waaier van gymnastiek. Met meer dan 121 000 leden en meer dan 318 clubs versterkt ze haar plaats als derde grootste sportfederatie in Vlaanderen. Een 50-tal personeelsleden staan in voor de uitbouw van de gymsport in Vlaanderen, de service voor de clubs, het aanbod voor de recreatie- en de competitiegymnast en de begeleiding van de topsportgymnasten.

Wat we doen

Gymfed begeleidt en ondersteunt de clubs zodat recreanten, competitiegymnasten en topsporters hun sport op een kwalitatieve manier kunnen beoefenen en beleven.

De federatie promoot de gymsport en stelt het welzijn en de ontwikkeling van de clubs en hun leden, de vrijwilligers en medewerkers centraal. Ze streeft hierbij naar samenwerking, kwaliteit en een optimaal resultaat.


Ons doel

Gymfed wil een organisatie zijn waarbij haar sporters op een ethisch verantwoorde en gezonde wijze hun favoriete sport levenslang kunnen beoefenen. Hiervoor worden alle noodzakelijke stappen genomen om deze doelstelling te realiseren.

Meer weten over Gymfed? Check dan alle info op www.gymfed.be

Contact

Gymnastiekfederatie Vlaanderen vzw

Huis van de Sport
Zuiderlaan 13
9000 Gent

Tel.: 09 243 12 00
E-mail

Wens je meer informatie, vragen of wens je specifieke info? Laat het ons dan hier weten.